Apollo Wellness Club

Apollo Wellness Club

Pentru pachetele de Craciun 2021 si Revelion 2022 sunt incluse: - buget restaurant 120 lei/ persoana/ sejur si 60 lei/ copil ( 5-12 ani) / sejur + buget wellness 100 lei/ adult/ sejur. Complexul Apollo Wellness Club, situat in statiunea Baile Sarate Sangeorgiu de Mures, la o distanta de 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin, se intinde pe o suprafata de peste 13 ha la o altitudine de 320m.  In incinta hotelului nu se comercializeaza bauturi alcoolice.Camere de 3*  Camerele sunt decorate armonios si asigura confortul dorit pentru odihna si relaxare. Astfel, toate dimineile vor fi frumoase.Continuai cu un mic dejun bogat, din ingrediente proaspete i sanatoase, preparat cu atenie, de chefii notri in bucataria proprie. Structura de *** are in dotare* 4 apartamente* 8 duplexuri* 6 camere duble cu pat matrimonial* 12 camere duble cu doua paturi Camerele de 4* Camerele sunt amenajate in stil clasic, elegant oferind confortul necesar pentru regasirea linitii i echilibrului. Astfel, toate dimineile vor fi frumoase.Continuai cu un mic dejun bogat, din ingrediente proaspete i sanatoase, preparat cu atenie, de chefii notri in bucataria proprie. Structura de **** are in dotare* 1 apartament executive* 6 apartamente Junior Suite* 10 camere duble cu pat matrimonial* 18 camere duble cu doua paturi Staiunea balneara Baile Sarate din judeul Mure este renumita pentru cea mai mare concentraie de minerale, care ofera pacienilor o gama larga de proceduri efectuate cu echipamente de inalta clasa. Mineralizarea de excepie, prin concentraie (135,586 mg/l) i prin coninut (iod, calciu, magneziu, potasiu, azotai), confera acestor ape reale virtui terapeutice. Apa are cel mai mare coninut de iod (11,4 mg/l) din Transilvania, iar iodul este ionul longevitaii umane. Efectele benefice sunt largite i de existena namolului mineral terapeutic cu o incarcatura minerala de 50 - 70%. Apele minerale de la Baile Sarate acioneaza asupra organismului prin : Factorul termic: Temperatura apei clorurosodice de la Baile Sangeorgiu de Mure, atat la cada cat i la bazin variaza intre limitele 34-36C, iar in piscine variaza intre 24-31C. Temperatura apei sarate influeneaza organismul prin aciunea sa asupra echilibrului termic. Factorul chimic: Prin aciunea directa a sarurilor minerale asupra tegumentului, modifica echilibrul mineral al pielii, iar cristalele de clorura de natriu excita receptorii periferici declanand unele reacii neurovegetative cu efect trofic, se modifica ph-ul pielii i se faciliteaza absorbia ionilor de calciu, magneziu i fosfor. In baza de balneofizioterapie Apollo Balneo, clienii dispun de personal calificat i aparatura performanta pentru tratarea unei game variate de afeciuni ale sistemului osteoarticular, nervos, cardiovascular i endocrin, ale aparatului genital, digestiv, respirator i reno-urinar, afeciuni dermatologice, otorinolaringologice, neuropsihice, reumatismale, etc.
CAZARE
de la
EUR7802EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL APOLLO

HOTEL APOLLO

Masa se serveste mic dejun in regim bufet suedez asista de personal, pranz cina a la carte pe terasa exteroara a restaurantului. Strandul exterior este deschis, la fel si baza de tratament. EN Meals are served buffet breakfast assisted by staff, lunch a la carte dinner on the outdoor terrace of the restaurant. The outdoor pool is open, as is the treatment base.
CAZARE
de la
EUR8424EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Apollo Wellnes Club

Apollo Wellnes Club

Club Apollo 4* gazduieste unele dintre cele mai cautate izvoare curative si anume renumitele Bai Sarate din Sangeorgiu de Mures, acestea aflandu-se in interiorul complexului. Sejururile neefectuate din cauza eventualelor restricții impuse de pandemie, vor fi reprogramate în funcție de disponibilitate, la tarifele valabile pentru anul 2022.Hotel Website: http://clubapollo.ro/
CAZARE
de la
EUR9669EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii